OPIS

Katie je studentica koja osvaja simpatije i financijsku potporu kolega tijekom borbe protiv raka. Jedini je problem što zapravo nije bolesna. Lažira bolest radi pozornosti i financijske koristi.
Vješta plesačica naizgled rođena za scenu, Katie (Kacey Rohl) pokazuje se jednako okretnom u izvođenju složene šarade u kojoj su svi – uključujući mnogobrojne donatore – uvjereni da se ona hrabro bori s rakom. Već je proglašena lokalnom heroinom i ovjekovječena kao hashtag, ali sada unosna stipendija zahtijeva da predoči vjerodostojne medicinske kartone koji potvrđuju njezinu dijagnozu. Slijedom toga, njezina se kuća od karata počinje klimati dok se žuri osigurati krivotvorene dokumente. Njezine makinacije dodatno ometa inzistiranje njezine djevojke (Amber Anderson) da stalno bude uz nju i očeve prijetnje (Martin Donovan) da će je javno raskrinkati kao prevaranticu.

Slike

Nevina lažNevina lažNevina lažNevina lažNevina lažNevina lažNevina lažNevina lažNevina laž

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.