OPIS

OJAI U PLAMENU: NAŠA PRIČA O POŽARU prati jednu obitelj i stanovnike okruga Ventura u Kaliforniji na njihovu putu uništenja, izgradnje i preživljavanja nakon što je jedan od najvećih požara u povijesti države uništio njihovu zajednicu.
4. prosinca 2017. g., dok je vjetar Santa Ana vijao okrugom Ventura opasnom brzinom, izbio je požar Thomas i spalio gotovo 115.000 hektara zemlje. U režiji stanovnika Ojaia i filmaša Michaela Milana, ovaj kratki osobni dokumentarac sastoji se od snimaka požara i intervjua onih najteže pogođenih. Milano, koji je dokumentirao i utjecaj požara na svoju obitelj, prati stanovnike koji su pretrpjeli vatreno uništenje svojih domova i lokala, kao i napore grada u pomoći i izgradnji. Na kraju, OJAI U PLAMENU naglašava otpornost stanovnika okruga Ventura u vrijeme kad prijetnja kalifornijskih požara ne pokazuje znakove opadanja.

TRAJANJE: 105 min

Slike

Ojai u plamenu: Naša priča o požaru

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.