INHALT

U vrijeme poklada teško je odoljeti zamamnom mirisu krafni. Ovaj slasni desert, koji se naziva još i pokladnica, peče se u cijeloj Hrvatskoj. Povijest krafni zaista je duga, a postoji legenda koja kaže da je jedna zaljubljena kuharica, umjesto u pećnicu, ubacila tijesto u ulje. Bečani tvrde da su ih oni izmislili, a u IN magazinu ne propustite ovu zanimljivu priču!
Legendarni Vatrogasci poznati po urnebesnim obradama hitova kao što su 'Milo moje' i 'Uno momento' ponovno uveseljavaju publiku. Uvijek spremni na zafrkanciju, pokazali su kako bi himna zvučala u njihovoj izvedbi, ali i kako publiku držati rasplesanu do ranih jutarnjih sati.
IN magazin vodi vas iza kamere najpopularnije humoristične serije u regiji. 'Lud, zbunjen, normalan' snima se već više od deset godina, a glumci se nerijetko čak i okrenu kada ih netko zazove njihovim televizijskim imenima. Kako je izgledao snimanje prve epizode, koliko ih se poistovjećuje s njihovim likovima te zašto je kafić San Remo omiljena ruta sarajevskih taksista, saznajte u IN magazinu.

Fotos

IN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazin

Rezensionen


Keine Bewertungen

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.