SAISON: 2

FOLGE: 9

INHALT

Nakon dvije godine pauze, Nova TV ovog proljeća vraća na male ekrane najveći plesni show koji okuplja najjače hrvatske zvijezde i vrhunske profesionalne plesače. Ples donosi radost, pozitivno utječe na naše zdravlje i raspoloženje, jača imunitet i umanjuje stres, a show će nam donijeti i dašak glamura u svakodnevne živote - plesom ćemo ovog proljeća slaviti život! U plesnim izazovima zabavne i popularne TV poslastice okušat će se uskoro plesni parovi koji će prirediti pravi glazbeno-scenski spektakl za pamćenje.

Fotos

Ples sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdama

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.