HEP Croatia kup: Hrvatska - Brazil: prijenos

(2021)


INHALT

Od 14. do 16. travnja 2021. ženska seniorska reprezentacija odlazi u Poreč na HEP Croatia kup, na kojem će odigrati dva susreta - prvo protiv svjetskih prvakinja Nizozemki, a zatim bivših svjetskih prvakinja Brazilki. Oba susreta RTL će prenositi od 20 sati na RTL-u 2, u srijedu susret s Nizozemskom, a u petak s Brazilom.
Nizozemskoj i Brazilu turnir u Poreču, po mnogima najjači u pripremnom razdoblju u svijetu, važna je stanica prije sudjelovanja na Olimpijskim igrama u Tokiju. Na posljednjem okupljanju naše reprezentativke nisu bile kompletne zbog karantene igračica Lokomotive, no protiv atraktivnih protivnica ponovno ćemo gledati naše brončane reprezentativke s EP-a 2020.
Podsjetimo, prema EHF kalendaru tjedan 12.- 21. travnja 2021. rezerviran je za okupljanja nacionalnih vrsta i dodatne kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Španjolskoj ove godine, na koje se Hrvatska izravno plasirala.

Fotos

HEP Croatia kup: Hrvatska - Brazil
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.