Obožavate šopingirati? Kupovanje krpica vam dođe poput terapije i odmaka od svakodnevnih briga? Volite promatrati i kako se drugi odijevaju i dobivati ideje za vlastiti modni izričaj?
Međunarodno popularan format u svijetu jedan je od najtraženijih formata distributerske kuće ‘Global Agency’, a pod nazivom "Shopping Monsters" osvojio je do sad čak 11 zemalja svijeta. Kako i ne bi kada će rijetko kojoj gledateljici srce ostati mirno kada vidi da natjecateljice "Shopping kraljice" za svoje kupovine dobivaju novac, a svu odjeću koju odaberu zadrže za sebe.
Koncept emisije jest da se svaki tjedan, petero žena natječe se za titulu šoping kraljice. Tjedni zadaci, poput stila "vjenčane kume", "rođendanski tulum", "životinjski uzorci", samo su neke od tema koje će biti zadane kandidatkinjama, a one će u roku od četiri sata - svaka u jednom danu, morati kupiti odjeću koja će odgovarati zadanom stilu. Uz to, na kraju će morati stići i kod frizera i šminkera ne bi li dojam bio potpun. Sve to za budžet od 2000 kuna. Pri kraju svakog dana, ona koja je taj dan bila u šopingu prošetat će pistom dok će joj četiri suparnice ocjenjivati izgled.
Na kraju tjedna, uz pomoć poznatog modnog kritičara i stilista Boruta Mihalića, odlučit će se koja je kandidatkinja pobjednica tog tjedna te koja je najbolje dočarala zadani stil i tako postala šoping kraljica. Borutov zadatak je tijekom tjedna promatrati kako se dame snalaze u kupovini ne bi li petkom zajedno s njima komentirao njihove izbore te na kraju odabrao pobjednicu.
Šoping kraljica će, uz odjeću koju je kupila, osvojiti i 3500 kuna. No, sve sudionice na neki će način biti pobjednice jer će svaka od njih zadržati odjeću.

Ishte në kanal:

OBN  

REKOMANDIMET
  • Diners, Drive-Ins and Dives (2006)

    image
    Food Network's Guy Fieri rolls out to visit America's favorite diners, drive-ins and dives, interviewing the owners of the food establishments and samples the...
  • Dog: Impossible (2019)

    image
    We take a step inside Matt's innovative approaches to modifying canine behavior. Each episode features inspiring stories of dog rehabilitation and is loaded with...
  • The Yard (2016)

    image
    The engineers, mechanics and carpenters at some of the country's largest shipbuilding operations rush to complete repairs and to get as many boats in the water as...
  • Wrench'D (2018)

    image
    In the tiny town of Watseka, Ill., Justin Nichols creates a stir that reverberates far and wide. He's the mastermind behind Nichols Paint and Fab, leading a team...
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.