SYNOPSIS

Biografi; Jennifer Garner, Kylie Rogers, Martin Henderson: Filmi bazohet në historinë e pabesueshme të vërtetë të familjes Beam. Kur Christy zbulon se vajza e saj 10-vjeçare Anna ka një sëmundje të rrallë dhe të pashërueshme, ajo bëhet një avokat i egër për shërimin e vajzës së saj ndërsa kërkon një zgjidhje.

RECOMMENDATIONS
TOP LISTA