SYNOPSIS

Ata janë 3 shokë fëmijërie të cilët do të shkojnë nëpër rrugë të ndryshme. Pas një jete me mundësi të shkuara dëm erdhi momenti të bëjnë diçka prej së mbari. Ata duhet të kenë natën e tyre të parë dhe këtë gjë e duan më shumë se gjithçka.

RECOMMENDATIONS
TOP LISTA